Київ виділив понад 20 млн грн столичним пожежникам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ виділив понад 20 млн грн столичним пожежникам

Казна та Політика
211
Київська міська державна адміністрація через суд домагатиметься призупинення роботи торгово-розважальних закладів, власники яких відмовляються усунути порушення пожежної безпеки, – розповів начальник Управління з питань надзвичайних ситуацій Роман Ткачук.
За його словами, недоліки в питаннях пожежно-техногенної безпеки є в кожному ТРЦ Києва, а за час дії мораторію на проведення перевірок суб’єктів підприємницької діяльності почастішали випадки пожеж, в тому числі в ресторанах і торгово-розважальних центрах.
«Наше завдання – домогтися від власників повного усунення цих порушень. В іншому випадку, ми вже обговорювали це питання з мером, інформація буде передаватися правоохоронним органам. Тоді через суд будемо домагатися обмеження роботи ТРЦ до повного усунення проблем», – цитує начальника управління прес-служба КМДА.
Він також додав, що міська влада вже погодила свої дії з Головним управлінням ДСНС в м.Києві.
Ткачук нагадав, що з 2017 року громада столиці фінансує оснащення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у місті Києві.
«В минулому році виділено 6 млн грн на матеріально-технічне оснащення пожежно-рятувального підрозділу, в цьому році виділено вже понад 20 млн грн», – уточнив він.
Нагадаємо, раніше Київський міський голова Віталій Кличко доручив обстежити всі торгово-розважальні комплекси на відповідність нормам пожежної безпеки.
За матеріалами:
Hubs
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас