Більшість українців проти легалізації зброї - опитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість українців проти легалізації зброї - опитування

Казна та Політика
2038
Більше половини українців проти легалізації володіння вогнепальною зброєю, йдеться в соціологічному дослідженні, проведеному аналітичною групою Sociostream.
Як свідчать дані дослідження, 56% опитаних українців проти легалізації зброї. З них 47% – повністю не підтримують таку ідею, а 9% – скоріше не підтримують. Повністю підтримують легалізацію зброї 18% українців.
Крім того, більшість українців негативно сприйняли марш Нацдружин, який пройшов на Хрещатику в Києві. 34% респондентів відповіли, що марш їх насторожив. Ще 31% відмовилися відповідати на це запитання. Решта заявили про подив (11%), жах (7%), горе (4%), гнів (3%), захват (2%) та ін.
У дослідженні також йдеться про те, що 57% опитаних українців не підтримують висловлювання директора Українського інституту національної пам’яті Володимира В’ятровича з приводу пісень Віктора Цоя та Володимира Висоцького. Повністю підтримують В.В’ятровича тільки 2% респондентів.
Дослідження було проведено з 27 лютого по 7 березня 2018 року. Всього було опитано 1286 осіб. Вибірка, розроблена для дослідження, є репрезентативною для дорослої аудиторії інтернет ЗМІ (від 18 років), які живуть в Україні. Похибка – 2,8%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас