Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду "Кращий банк в Україні" від Global Finance — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль отримав нагороду "Кращий банк в Україні" від Global Finance

Особисті фінанси
135
Відень. 28 березня. –
  • Райффайзен Банк Аваль визнано кращим банком в Україні.
  • Райффайзен Банк Інтернаціональ отримав престижну регіональну нагороду «Кращий банк в ЦСЄ» 12-ий раз протягом останніх 15 років.
  • Дочірні банки Групи Райффайзен у Боснії і Герцеговині, Румунії та Словаччині також названі «Кращими банками» на своїх ринках.
Райффайзен Банк Аваль було відзначено як «Кращий банк в Україні» в межах «Рейтингу кращих банків світу — 2018», складеного фінансовим журналом Global Finance.
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) також отримав нагороду як «Кращий банк у Центральній та Східній Європі». Відомий фінансовий журнал нагородив РБІ цією престижною відзнакою вже 12-ий раз за останні 15 років.
Водночас інші дочірні банки РБІ — в Боснії і Герцеговині, Румунії та Словаччині — визнано «Кращими банками» на відповідних ринках.
«Бути названим «Кращим банком у Центральній та Східній Європі» є водночас і честю, і зобов’язанням продовжувати наше прагнення до якості та надання першокласних послуг по всьому регіону, — зазначив Йоганн Штробль, голова правління РБІ. — Ця нагорода засвідчує також нашу гарну стратегічну позицію та ефективну діяльність».
***
Райффайзен Банк Аваль засновано 27 березня 1992 р. Із жовтня 2005 р. банк є частиною австрійської банківської групи «Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ». Станом на 31 грудня 2017 р. Групі Райффайзен належало 68,28% акцій Райффайзен Банку Аваль, а Європейському банку реконструкції та розвитку — 30%.
Райффайзен Банк Аваль пропонує широкий спектр послуг більш ніж 2,5 млн клієнтів через свою мережу, що станом на кінець грудня 2017 р. налічувала 500 відділень по всій країні.
Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) вважає Австрію, де він є провідним корпоративним та інвестиційним банком, і країни Центральної і Східної Європи своїм домашнім ринком. На 14 ринках у цьому регіоні РБІ управляє широкою мережею дочірніх банків. Крім того, Група охоплює низку компаній, які надають інші фінансові послуги, наприклад, у сферах лізингу, управління активами, придбання та поглинань.
Загалом майже 50 тис. працівників банку обслуговують 16,5 млн клієнтів у понад 2,4 тис. відділень, більшість із яких розташовані у Центральній та Східній Європі.
Акції РБІ котируються на Віденській фондовій біржі. Регіональні банки Райффайзен володіють майже 58,8% акцій. Решта акцій знаходиться у вільному обігу. У межах банківської Групи Райффайзен (Raiffeisen Banking Group, RBG) РБІ слугує центральною установою для регіональних банків Райффайзен та інших афілійованих кредитних установ і надає важливі послуги в межах своїх повноважень.
Журнал Global Finance, заснований у 1987 році, має наклад 50 тис. та читачів у 191 країні. Головний офіс видання Global Finance знаходиться у Нью-Йорку, він має також офіси по всьому світі.
Global Finance на регулярній основі обирає кращих серед банків та інших провайдерів фінансових послуг. Його нагороди стали визнаним стандартом вищих досягнень для світового фінансового співтовариства.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас