Mcdonald's в 2018 р. запровадить в Україні послугу обслуговування столиків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mcdonald's в 2018 р. запровадить в Україні послугу обслуговування столиків

Фондовий ринок
1025
Підприємство з іноземними інвестиціями (ПІІ) “МакДональдз Юкрейн Лтд.” (Київ), що розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування McDonald’s, планує в 2018 році вперше впровадити в нових ресторанах опцію подачі персоналом замовлення до столика.
“До кінця 2018 року 12 закладів McDonald’s запропонують досвід майбутнього, з них чотири – це нові ресторани, які відразу будуть мати новий формат. Решта вісім – це заклади, які вже працюють і будуть переобладнані”, – повідомив генеральний директор “МакДональдз Юкрейн” Гжегож Хмелярський на прес-конференції у вівторок.
Він пояснив, що новий формат ресторанів передбачає впровадження опції подачі персоналом замовлення до столика.
“Обслуговування за столиками – це революція в McDonald’s, оскільки McDonald’s завжди був закладом самообслуговування. У McDonald’s з досвідом майбутнього відвідувач замовляє страви на касі, а потім чекає замовлення за столиком. Працівник ідентифікує відвідувача за допомогою спеціального пристрою і приносить йому страви”, – зазначено в прес-релізі компанії.
Як уточнив Г. Хмелярський, перший ресторан з послугою обслуговування столиків планується до відкриття в червні поточного року, однак локацію об’єкта поки що не розголошують.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас