Найман розповів, як можуть вплинути на Україну світові торгові війни (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найман розповів, як можуть вплинути на Україну світові торгові війни (відео)

Світ
769
США продовжують політику жорстких заходів для захисту власного ринку. Дональд Трамп підписав указ про впровадження мита на китайську продукцію.
Як очікується, мита будуть застосовані до 10 частини поставок КНР у США, загальною вартістю близько 60 млрд доларів.
Про негативні наслідки для торгових обмежень для всієї світової економіки та економіки України розповів в ефірі передачі «Фінансовий тиждень» фінансовий аналітик, трейдер, інвестор, керуючий партнер Capital Times Ерік Найман.
«США це слон. Це американський величезний слон у невеликій кімнаті світової економіки. І коли він робить такі незграбні дії, то ми можемо бути затоптані глобальними гравцями. Куди підуть китайські сталевари, турецькі сталевари? Вони підуть на наші ринки… Війна вже почалася, поки торгівельна війна. Але наступний етап, який зазвичай слідує за цим – це все таки світова війна і світовий конфлікт. А враховуючи гігантські оборонні бюджети, гігантські об’єми зброї, накопленої повсюду, це все погано, дуже погано може скінчитися”, – зазначив Ерік Найман.
Про небезпеку продовження таких тенденцій також попередив відомий американський інвестор Джим Роджерс: «Я надзвичайно стурбований, адже мій досвід свідчить, що торгові війни часто призводять до катастрофи».
За матеріалами:
Фінансовий тиждень
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас