Кожен п'ятий американський студент заліз у борги, щоб інвестувати в криптовалюти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожен п'ятий американський студент заліз у борги, щоб інвестувати в криптовалюти

Фінтех і Картки
3177
У період з 16 по 20 березня The Student Loan Report спільно з Pollfish провели опитування 1000 студентів американських університетів, які використовують кредитні кошти для отримання освіти. Респондентам поставили лише одне запитання: ви коли-небудь використовували гроші студентської позики для інвестування в криптовалюти, такі як біткойн? Результати здивували навіть організаторів опитування.
Керівник The Student Loan Report Дрю Клауда так прокоментував результати: Молоді американці, безумовно, з великим ентузіазмом ставляться до криптовалют; вони є найбільш активними інвесторами і хочуть будь-яким чином брати участь у цьому процесі. Однак я був впевнений, що відсоток буде нижчий. У студентів коледжів бюджет більш ніж обмежений і додаткові гроші зазвичай витрачаються на оренду, продукти або книги.
Опитування “показало, що 21,2 відсотка нинішніх студентів, які використовують кредитні кошти для отримання освіти, використовували частину кредитних коштів для інвестицій в криптовалюти”. Опитування проводилося протягом п’яти днів і кожен п’ятий опитаний відповів ствердно на це запитання.
Автори опитування заявляють, що боржники можуть інвестувати в криптовалюти, оскільки до кінця семестру у них зазвичай залишається частина позикових коштів. Передбачається, що вони відправляють ці кошти назад кредитору. І хоча багато хто так і робить, частина студентів витрачає ці гроші на власні потреби, бо немає суворого контролю за витратами позичальників.
Тепер з’ясувалося, що кожен п’ятий позичальник витрачає ці кошти для інвестування в криптовалюти. Крім того, зазвичай студенти зобов’язуються починати повертати позику тільки по закінченні навчання і то не відразу, а тільки через шість місяців. Це ще один фактор, який сприяє криптовалютним інвестиціям.
За матеріалами:
Altcoin.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас