У новому аеропорту Берліна спишуть 750 моніторів, що жодного разу за шість років не працювали — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У новому аеропорту Берліна спишуть 750 моніторів, що жодного разу за шість років не працювали

Світ
1327
У новому аеропорту Берлін-Бранденбург спишуть 750 моніторів, що ніколи не використовувалися, повідомляє avianews.com з посиланням на thelocal.de.
Це пов’язано з тим, що добігає кінця термін служби пристроїв. За всі 6 років з моменту встановлення вони так і не показали жодному пасажиру інформацію про виліт або прильот рейсів.
Проте весь цей час пристрої були підключені до електромережі. За заявою прес-секретаря аеропорту Ханнеса Штефана Хонеманна, заміна екранів обійдеться в 500 тис. євро.
На утилізацію підуть не всі пристрої – близько 100 з них передадуть для роботи в два інші аеропорти Берліна – Тегель і Шенефельд.
Аеропорт Берлін-Бранденбург став найбільш сумно відомим довгобудом у Німеччині за останні роки. Спочатку планувалося, що нові повітряні ворота столиці Німеччини почнуть роботу в 2011 році, після чого передбачалося закрити аеропорти Шенефельд і Тегель.
Однак через виявлені проблеми з системою пожежної безпеки відкриття нового аеропорту неодноразово переносилося. На даний момент міська влада Берліна сподівається, що Берлін-Брандербург почне свою роботу восени 2020 року.
При цьому деякі німецькі видання підняли питання доцільності негайної заміни моніторів в умовах, коли досі чітко не визначена дата відкриття аеропорту.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас