Рада спростила умови бізнесу для виноробів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада спростила умови бізнесу для виноробів

Аграрний ринок
419
Верховна Рада ухвалила закон, який передбачає спрощену процедуру для малих виробництв виноробної продукції за декларативним принципом.
За ухвалення закону №6693 “Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо розвитку виробництва терруарних вин і натуральних медових напоїв” проголосували 247 народних депутатів при необхідному мінімумі в 226 голосів.
Як зазначив, представляючи законопроект, народний депутат від фракції “Самопоміч” Ярослав Маркевич, ухвалення закону дозволить створити спрощені умови для діяльності підприємств з невеликим обсягом власного виробництва, оскільки на сьогоднішній день процедура ліцензування передбачає отримання майже 140 дозвільних документів.
За його словами, закон передбачає спрощену процедуру для малих виробництв виноробної продукції за декларативним принципом.
“Позитивним наслідком ухвалення даного законопроекту є відновлення роботи малого бізнесу у сфері виноробства, розвиток винного туризму в Україні, створення робочих місць у сільській місцевості, а також додаткові надходження до державного бюджету”, – зазначив Маркевич.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас