Холдинг Ахметова провів рефінансування кредитів на $8 млрд через "Азовсталь" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Холдинг Ахметова провів рефінансування кредитів на $8 млрд через "Азовсталь"

Фондовий ринок
925
Гірничо-металургійна група “Метінвест” провела також через ПАТ “Металургійний комбінат “Азовсталь”, що входить у групу “Метінвест”, попереднє схвалення значних угод протягом року, зокрема, кредитних договорів, випусків облігацій та інших фінансових операцій під отримання фінансування (або рефінансування) материнською компанією Metinvest B. V. сумарно не більше ніж на $8 млрд, при цьому кожен окремий договір не повинен перевищувати $2,5 млрд.
Як повідомила компанія в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, відповідні рішення ухвалені під час позачергових зборів акціонерів 19 березня поточного року.
Раніше повідомлялося, що “Метінвест” провів дані схвалення на ІнГЗК 14 березня, на ЦГЗК – 15 березня, на Північному – 16 березня.
“Метінвест” проводить на своїх основних підприємствах позачергові збори акціонерів з однотипними порядками денними, в яких значаться питання про попередню згоду на укладення великих угод з метою залучення фінансування (або рефінансування), перевипуск облігацій, проведення інших фіноперацій материнською компанією Metinvest B. V. до $8 млрд.
Відповідні позачергові збори були заплановані також на Авдіївському КХЗ 19 березня і на Маріупольському меткомбінаті (ММК) ім. Ілліча 20 березня поточного року, однак поки що офіційних повідомлень про ухвалені на них рішення не надходило.
Акціонерам ГЗК і меткомбінатів пропонувалося попередньо схвалити укладення значних угод протягом року, зокрема кредитних договорів, випусків облігацій та інших фінансових операцій під отримання фінансування (або рефінансування) материнською компанією Metinvest B. V. сумарно не більше ніж $8 млрд, при цьому кожен окремий договір не повинен перевищувати $2,5 млрд.
У свою чергу, загальна гранична сума на укладення договорів на АКХЗ обмежена $6,5 млрд.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас