Мінприроди повторно перевірить низку компаній, яким анулювало ліцензії минулого року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінприроди повторно перевірить низку компаній, яким анулювало ліцензії минулого року

Фондовий ринок
101
У 2018 році Міністерство екології та природних ресурсів перевірить 130 підприємств, що мають ліцензії на поводження з небезпечними відходами. Про це повідомили в Мінприроди.
Повідомляється, що в наступному місяці Мінприроди перевірить вісім ліцензіатів, що діють у Кіровоградській, Полтавській, Одеській та Закарпатській областях.
У списку підконтрольних підприємств, зокрема, фігурант скандального тендеру столичного метро – ТОВ “Утильвторпром”, а також ПП “ЮРЕКО” (ЄДРПОУ 37536906), яким міністерство анулювало ліцензію на поводження з небезпечними відходами 2 лютого 2017 року, однак вже через кілька місяців відновило право компанії на зберігання небезпечних відходів, про що свідчить документ, опублікований на сайті ПП “ЮРЕКО”.
Раніше повідомлялося, що на ринку утилізації небезпечних відходів екологи фіксують колапс. За їхніми словами, за час дії мораторію на перевірки бізнесу і відсутності нагляду з боку профільного міністерства, більша частина спецкомпаній перетворилася на безвідповідальних шахраїв, які замість реального знешкодження отрутохімікатів розкидають їх по ярах і лісосмугах країни.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас