Професійний розвиток - драйвер роботи співробітників Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Професійний розвиток - драйвер роботи співробітників Радабанк!

Кредит&Депозит
35
Як відомо, продажі є однією з важливих складових будь-якого бізнесу. Співробітники корпоративного бізнесу (КБ) Радабанк ставлять перед собою мету не просто продати, а створити взаємовигідні партнерські відносини з клієнтом.
Для створення таких відносин важливо поєднати потреби Партнерів з можливостями продуктового ряду банку. Проявити креативний підхід для того, щоб бути в тренді.
Саме тому співробітники КБ пройшли діагностику продажів на базі Міжнародної Академії Продаж (МАП).
МАП – це перша в світі навчально-консультаційна компанія, що працює за власними методиками, які постійно удосконалюються. Творець програми, а також засновник самої академії – Олександр Олександрович Трубін широко відомий в країнах СНД своїми відеопрограмами з продажів та мотиваційними семінарами.
Чим корисна діагностика продажів?
  • Впровадженням нових інструментів і технологій для підвищення ефективності системи продажів і розкриття потенціалу співробітників;
  • Допомогла побачити нові можливості зросту компанії.
Діагностування проходило на основі практичних вправ, які не обмежували співробітників рамками для їх виконання. Такий метод допомагає виявити кмітливість і логіку, розвивати креативний підхід, руйнувати «встановлені» шаблони, а також знаходити незвичайні шляхи вирішення завдань. Саме завдяки нестандартному мисленню співробітники Радабанк завжди можуть запропонувати індивідуальне рішення, що підходить Партнеру на основі існуючого продуктового ряду КБ.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас