Ryanair в червні заходить в Туреччину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair в червні заходить в Туреччину

Фондовий ринок
691
Ірландський лоукостер Ryanair наприкінці червня заходить на новий ринок. Авіакомпанія почне літати в турецький аеропорт Даламан з двох своїх баз – Дубліна і Братислави.
“Ryanair” з радістю повідомляє про захід на турецький ринок, спочатку з двома маршрутами в Даламан з Дубліна і Братислави, які відкриються в червні. Обидва маршрути виконуватимуться один раз на тиждень в рамках нашого літнього розкладу”, – заявив комерційний директор авіакомпанії Девід О’Брайєн.
Польоти з Дубліна в Даламан стартують 24 червня і будуть здійснюватися по неділях. Рейс з Братислави відкриється 28 червня і буде виконуватися по четвергах.
Вартість квитка в один бік починається від 39,98 євро, хоча середня вартість квитків набагато вища. У середньому полетіти в Даламан з Дубліна можна за 60-70 євро і вище, з Братислави – за 50 євро і вище.
Обидва рейси є сезонними, тому вони будуть виконуватися до кінця жовтня. Продажі квитків розпочалися 16 березня.
Зазначимо, що Ryanair все більше уваги приділяє курортним напрямкам, які активно обслуговують чартерні авіакомпанії. У Польщі перевізник навіть відкрив свою чартерну “доньку” – Ryanair Sun. Перші польоти заплановані на квітень цього року. Ryanair Sun буде літати за 21 напрямком до семи країн Європи. Ключовим ринком для чартерної авіакомпанії є Греція.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас