ТОП-10 електромобілів за запасом ходу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-10 електромобілів за запасом ходу

Технології&Авто
7165
Під найкращими маються на увазі електромобілі з найбільшим запасом ходу на одному заряді батареї. При складанні рейтингу враховувалися дані досліджень, які проводить Американське агентство з захисту навколишнього середовища (EPA).
Зокрема, агентство постійно публікує дані про те, скільки в реальних умовах можуть проїхати електромобілі різних виробників.
10. BMW i3 (200 км)
За запасом ходу BMW i3 фактично є прямим конкурентом Ford Focus Electric. Однак в Україні електромобіль «БМВ», на відміну від американського електрокара, представлений офіційно. І його без проблем можна знайти у офіційних дилерів баварського бренду.
9. Hyundai Ioniq Electric (200 км)
Hyundai Ioniq Electric – ще один електромобіль, який представлений в Україні офіційно. Ioniq можна купити як в повністю електричному, так і гібридному виконанні. На одному заряді Ioniq Electric може проїхати до 200 кілометрів.
8. Nissan Leaf (250 км)
Nissan Leaf – найпопулярніший електромобіль, як в світі, так і в Україні. Однак, незважаючи на високий попит, «Ніссан» не поспішає виводити «Ліф» на український ринок офіційно. Проте, японський електрокар широко представлений у «сірих» дилерів. Тож проблем з купівлею цього авто виникнути не повинно. Нове покоління Nissan Leaf може проїхати на одному заряді до 250 кілометрів.
7. Volkswagen e-Golf (300 км)
Volkswagen Golf – легендарний хетчбек, який входить до ТОП-10 найпопулярніших автомобілів у світі. Однак в Україні мало хто знає, що цю модель можна купити і в електричному виконанні. Електрокар на базі «Гольфа» отримав назву e-Golf. Правда, в нашій країні Volkswagen e-Golf офіційно не представлений. Тож електромобіль доведеться шукати у «сірих» дилерів. На одному заряді нове покоління e-Golf може проїхати до 300 кілометрів.
6. BYD e6 (300 км)
У рейтинг кращих електромобілів за запасом ходу потрапив і представник автопрому Піднебесної. BYD e6 – це китайський електрокар, який на одному заряді може проїхати не менше, ніж Volkswagen e-Golf, – ті ж 300 кілометрів.
5. Chevrolet Bolt EV (385 км)
Chevrolet Bolt EV – хороший варіант для тих, хто хоче купити електромобіль з непоганим запасом ходу. «Шевроле» пропонує 385 кілометрів на одному заряді. При цьому автомобіль коштує куди дешевше, ніж, наприклад, Tesla Model S.
4. Renault ZOE (400 км)
Французи кажуть: з новою батареєю «Зое» може проїжджати на одному заряді до 400 кілометрів. Це найкращий показник серед компактних електромобілів.
3. Tesla Model X (475 км)
Tesla Model X – єдиний електричний кросовер, який здатний долати такі великі відстані на одному заряді батареї. В Україні Model X офіційно не представлений, як і інші моделі Tesla. За запевненням американців: на одному заряді Tesla Model X в середньому проїжджає 465 кілометрів.
2. Tesla Model 3 (500 км)
Перший серійний електромобіль Tesla Model 3 зійшов з конвеєра в липні 2017 року. У лінійці «Тесла» це вже третя модель і другий седан після Tesla Model S. На одному заряді батареї «трійка» може проїхати близько 345 кілометрів. При цьому автомобіль приблизно в два рази дешевший від флагманської моделі «С».
1. Tesla Model S (594 км)
Tesla Model S – абсолютний рекордсмен за запасом ходу серед всіх електромобілів. На одному заряді електрокар може проїхати 505 кілометрів. Правда, потрібно відзначити, що Model S – це і найдорожчий електромобіль в цьому списку.
За матеріалами:
CarDiagram
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас