Депозити Райффайзен Банку Аваль залишаються найнадійнішими, — РА "Стандарт Рейтинг" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Депозити Райффайзен Банку Аваль залишаються найнадійнішими, — РА "Стандарт Рейтинг"

Кредит&Депозит
343
Райффайзен Банк Аваль очолив двадцятий «Рейтинг надійності (привабливості) банківських депозитів», підсумки якого на основі аналізу діяльності українських банків за 2017 рік було опубліковано Рейтинговим агентством «Стандарт-Рейтинг» (Україна) на цьому тижні.
«Як і за результатами останніх декількох рейтингів 2017 року, першу позицію в рейтингу депозитів посів Райффайзен Банк Аваль. В 2017 році банк показав чистий прибуток в розмірі 4,469 млрд грн. При цьому рентабельність власного капіталу банку на кінець року склала майже 41%, що для великих банків було приємним рекордом», — зазначають укладачі рейтингу.
У цілому результати аналізу агентством діяльності українських банків за минулий рік свідчать, що «в банківському секторі кризові явища зведено нанівець, а в приватному сегменті банківського сектору ключові гравці активно відновлюють дохідність операцій».
Рейтингове агентство «Стандарт-Рейтинг» створено в Україні в жовтні 2010 року як дочірня структура європейської рейтингової компанії GPRC “StandardRating”. У квітні 2012 року НКЦПФР включила РА «Стандарт-Рейтинг» (Україна) в реєстр уповноважених рейтингових агентств.
Рейтинг надійності депозитів проводився за активної участі генерального інформаційного партнера проекту ІА «Інтерфакс-Україна».
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас