Іноземці, які інвестували в українські компанії не менше €100 тис., зможуть отримати довгострокову візу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іноземці, які інвестували в українські компанії не менше €100 тис., зможуть отримати довгострокову візу

Казна та Політика
543
Кабінет міністрів України вніс зміни до правил оформлення довгострокових віз для в’їзду в Україну для іноземних інвесторів.
“Уряд сприяє залученню в Україну іноземних інвестицій. Зокрема, внесені зміни до правил оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію з метою надання можливості отримання іноземними інвесторами української довгострокової візи”, – йдеться в супровідній інформації до постанови Кабміну №171 від 14 березня.
Згідно з документом, довгострокову візу зможуть оформити іноземці та особи без громадянства, які є засновниками (учасниками, бенефіціарними власниками (контролерами)) зареєстрованої в Україні юридичної особи, якщо розмір частки таких осіб або іноземної юридичної особи в статутному капіталі української юридичної особи становить не менше €100 тис. за офіційним валютним курсом, установленим Національним банком України на дату внесення іноземної інвестиції.
Зокрема, Кабмін доповнив перелік документів, який можна подати для оформлення довгострокової візи, відомостями, що підтверджують розмір частки іноземця в сумі не менше €100 тис.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас