DowDuPont побудує за $1 млн дорогу в Полтавській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DowDuPont побудує за $1 млн дорогу в Полтавській області

Фондовий ринок
632
Підприємства Corteva Agriscience – с/г підрозділ компанії DowDuPont – виділять $1 млн на будівництво нової дороги загального користування в с. Стасі (Диканський р-н Полтавської обл.).
Згідно з прес-релізом компанії, меморандум про співробітництво з метою розвитку дорожньої інфраструктури в Диканському районі, де розташований її виробничий комплекс, підписали Полтавська облдержадміністрація, ТОВ “Піонер Насіння Україна” і ТОВ “СтасіНасіння” (входять до складу CortevaAgriscience) 14 березня 2018 року.
За даними прес-служби, інвестор готовий виділити близько $1 млн в 2018 році на будівництво дороги, яка змінить рух вантажівок до/від насіннєвого заводу без впливу на сільську місцевість.
Компанія DuPont Pioneer, попередник DowDuPont, раніше інвестувала в будівництво дороги понад $56 млн.
Виробничий комплекс ТОВ “СтасіНасіння” працює з 2013 року. Виробляє насіння кукурудзи і соняшнику бренду Pioneer для українських сільгоспвиробників. У ньому працює близько 60 штатних працівників, а також більш ніж 200 підрядних і сезонних.

Довідка Finance.ua:

  • ТОВ “Піонер Насіння Україна” – комерційний офіс компанії, розташований у Києві. Забезпечує продаж насіння бренду Pioneer і функціональну підтримку.
  • DuPont Pioneer реалізує своє насіння більш ніж у 90 країнах світу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас