Відділення Альфа-Банку Україна нового формату відкрито у Вінниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відділення Альфа-Банку Україна нового формату відкрито у Вінниці

Світ
107
12 березня відбулося урочисте відкриття відділення Альфа-Банку Україна у центрі Вінниці по вулиці Пирогова, 2. Перші клієнти мали змогу оцінити абсолютно новий формат банківського
обслуговування.
У відділенні реалізована нова сервісна модель із цілодобовим доступом до зони самообслуговування, комфорт-зоною для укладання договорів та повним спектром банківських послуг: оформлення кредитних карток, швидкий кредит готівкою, оформлення депозитів, відкриття поточних рахунків тощо. Можна зняти готівку в банкоматах або зручно розміститися за робочими місцями для проведення операцій в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank.
Формат запозичений з європейської практики. Суть його – у доступності, прозорості та простоті.
Цей принцип відчувається вже на порозі відділення. Клієнтів зустрічають офіс-менеджери та сервіс-менеджери, приміщення гарно освітлене, легкі меблі, стільці на високих ніжках – все для комфортного, швидкого та ефективного вирішення питання клієнта.
«Це відділення відрізняється від стандартних, звичних клієнту, банківських відділень. Ми прагнули впровадити новий формат доступності банківського співробітника. Саме тому наші сервіс-менеджери можуть виходити до клієнтів, без прив’язки до комп’ютера пропонувати всі послуги, у яких зацікавлений клієнт. За короткий час роботи відділення ми впевнилися, що цей формат максимально комфортний для клієнтів», – говорить Сергій Зарічнюк, регіональний керівник з продажу та дистрибуції Центральної дирекції Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас