Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк запрошують на святкування Міжнародного дня клієнта — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк запрошують на святкування Міжнародного дня клієнта

Світ
83
Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк вже вп’яте святкують Міжнародний день клієнта і запрошують всіх клієнтів відвідати відділення банків 19 березня 2018 року.
В цей день для них підготовлені традиційні акційні умови обслуговування:
- знижка за кредитами готівкою,
- пільговий курс купівлі-продажу готівкової валюти (з 11:00),
- акційні умови відкриття та обслуговування пакетів послуг,
- безкоштовні платежі в інтернет-банкінгу My Alfa-Bank і Alfa-Mobile Ukraine на оплату комунальних послуг, мобільного зв’язку та телефонії, інтернет-послуг і ТБ, дитячих садків та будь-які платежі за вільними реквізитами в інші банки.
У цей день у відділеннях Альфа-Банку Україна та Укрсоцбанку буде діяти подовжений режим роботи: відділення відкриються на 15 хвилин раніше і будуть працювати до останнього клієнта. Святкову атмосферу створить приємна музика, а також солодкі «компліменти» кожному клієнту.Всі, хто зателефонує 19 березня в контакт-центри банків, зможуть отримати оптимістичний гороскоп від робота Алли – для цього достатньо сказати їй слово «гороскоп».
Крім вигідних продуктових пропозицій у відділеннях, Альфа-Банк Україна та Укрсоцбанк на своїх сторінках в соціальних мережах Facebook та Instagram проведуть конкурс з розіграшем призів – 10 квитків на фестиваль Atlas Weekend, який пройде у Києві з 4 по 8 липня 2018 року. Для участі у розіграші необхідно зробити селфі на фоні відділення одного з банків і розмістити його на вашій особистій сторінці в мережі Facebook або Instagram. Детальні умови акції шукайте на сторінках Альфа-Банку Україна у Facebook та Instagram.
Міжнародний день клієнта щорічно святкується 19 березня. Вперше його відзначили у 2010 році за ініціативою підприємців Латвії і Росії. Але сьогодні багато компаній по всьому світу користуються можливістю подякувати клієнтам за довіру та успішну співпрацю, що робить 19 березня дійсно Міжнародним днем клієнта.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас