Кабмін планує змінити правила оформлення віз для в'їзду в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін планує змінити правила оформлення віз для в'їзду в Україну

Казна та Політика
639
Кабінет міністрів на засіданні 14 березня розгляне проект постанови про внесення змін до Правил оформлення віз для в’їзду в Україну і транзитного проїзду через її територію.
Про це йдеться в порядку денному засідання уряду в середу, опублікованому на сайті Кабміну.
Чиновники також розглянуть законопроект “Про внесення зміни до статті 3 Закону України “Про запобігання корупції” та проект закону про забезпечення ефективного функціонування Експортно-кредитного агентства.
Крім того, заплановано розгляд двох проектів указів Президента: про дeлeгaцію для участі в роботі спільної Українсько-Білорусько-Польської демаркаційної комісії та про призначення стипендій Президента для видатних спортсменів та тренерів з олімпійських видів спорту.
До порядку денного також винесено питання змін до норм харчування військовослужбовців Збройних сил та інших військових формувань; проект постанови про внесення зміни до переліку ядерних установок, ядерних матеріалів, радіоактивних відходів, інших джерел іонізуючого випромінювання державної власності, важливих державних об’єктів, що підлягають охороні Національною гвардією. Розглядатиметься питання затвердження Порядку розподілу у 2018 році конфіскованих коштів та коштів, отриманих від реалізації майна, конфіскованого за рішенням суду за вчинення корупційного і пов’язаного з корупцією правопорушення.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас