Кличко: Київ увійшов у трійку найкращих європейських міст з точки зору рентабельності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко: Київ увійшов у трійку найкращих європейських міст з точки зору рентабельності

Казна та Політика
726
Мер Києва Віталій Кличко отримав у Каннах нагороду, присуджену Києву в номінації «Найкращі європейські міста майбутнього з точки зору рентабельності», де українська столиця увійшла в трійку лідерів.
Про це повідомляє прес-служба столичного голови.
Ці нагороди Київ отримав у конкурсі видання Foreign Direct Investment Magazine «Європейські міста і регіони майбутнього 2018/2019». Церемонія відбулася в рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM у Каннах. Журі конкурсу відзначило столицю України з точки зору привабливості для міжнародних інвесторів та за успішну роботу із залучення прямих іноземних інвестицій. Віталій Кличко подякував за визнання зусиль і перспектив Києва та зазначив, що залучення інвестицій у столицю є для нього як для мера одним з головних пріоритетів.
«На всіх міжнародних подіях, на яких буваю, і під час зустрічей я обов’язково спілкуюся з потенційними інвесторами та переконую їх вкладати кошти в Київ.
Це сьогодні дуже важливо, щоб наше місто розвивалося, ставало більш комфортним і сучасним, відповідало всім критеріям європейської столиці, – наголосив Кличко. – І те, що світові експерти визнали Київ привабливим для інвестицій, свідчить, що ми рухаємося в правильному напрямку. А також є важливим сигналом для іноземних інвесторів про перспективність вкладати кошти в Київ, в Україну», – відзначив мер Києва.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас