Долар дешевшає до євро і фунта після новини про звільнення Тіллерсона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Долар дешевшає до євро і фунта після новини про звільнення Тіллерсона

Валюта
1129
Долар США дешевшає відносно євро і фунта стерлінгів у вівторок на новині про звільнення американським президентом Дональдом Трампом Рекса Тіллерсона з посади голови Держдепартаменту США.
Курс євро в парі з доларом до 15:15 піднявся до $1,2384 у порівнянні з $1,2334 на закриття попередньої сесії. До публікації інформації про звільнення Р. Тіллерсона пара євро/долар торгувалася на рівні $1,2341.
Курс долара до єни, що становив 107,2 єни до публікації новини, опустився до 106,91 єни, однак все ще вище рівня на закриття попередньої сесії – 106,42 єни.
Д. Трамп оголосив про відставку Р. Тіллерсона і призначення новим держсекретарем Майка Помпео, нинішнього директора ЦРУ, в своєму мікроблозі в Twitter у вівторок.
“Відставка Тіллерсона укладається в загальну лінію хаосу в Білому домі”, – відзначає аналітик валютних ринків Brown Brothers Harriman Він Тін.
“Тіллерсон вважався однією із стабілізуючих сил в адміністрації Трампа, і його відставка, на додачу до недавнього звільнення головного економічного радника Білого дому Гері Кона, не буде сприйнята ринками позитивно”, – цитує експерта агентство Bloomberg.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас