Власник «ТАСкомбанку» Тігіпко очолив правління фінустанови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник «ТАСкомбанку» Тігіпко очолив правління фінустанови

Фондовий ринок
1453
Власник «ТАСкомбанку» Сергій Тігіпко очолив правління фінустанови замість Катерини Мелеш, яка займала цей пост 8 місяців і яку було переведено на посаду радника.
Як повідомив банк у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, наглядова рада фінустанови призначила Тігіпка на посаду голови правління з 12 березня, терміном на три роки, зі вступом на посаду після погодження його кандидатури Національним банком України.
До цього моменту обов’язки голови правління виконуватиме перший заступник голови правління Володимир Дубей.
Національний банк оштрафував «ТАСкомбанк» на 6,08 млн грн за ризикову діяльність у сфері фінансового моніторингу, а також прийняв рішення про невідповідність відповідальної особи за фінмоніторинг вимогам законодавства. «ТАСкомбанк» (раніше – банк «Бізнес Стандарт», м.Київ) працює на ринку України з 1989 року. Власник банку Сергій Тігіпко обіймав високі посади в період президентства Віктора Януковича, в тому числі пост віце-прем’єр-міністра і міністра соціальної політики в уряді Миколи Азарова, а також глави Національного банку України в 2003-2004 роках.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас