Dragon Capital купила найбільший ТРЦ у Львові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Dragon Capital купила найбільший ТРЦ у Львові

Фондовий ринок
710
Компанія Dragon Capital Investments Limited, яка входить у групу компаній Dragon Capital, завершила операцію з придбання торговельно-розважального центру Victoria Gardens у Львові у двох турецьких приватних інвесторів.
Як повідомила прес-служба компанії Dragon Capital, сторони погодилися не розкривати вартість угоди. Відзначається, що Victoria Gardens із загальною орендною площею 48 229 кв. м був відкритий в 2016 році і є найбільшим з трьох торговельних центрів, які працюють зараз в місті.
«Ми раді оголосити про додавання першокласного торговельно-розважального центру до нашого портфеля комерційної нерухомості. ТРЦ «Victoria Gardens» — наше перше придбання за межами Київської області, і не випадково він розташований у Львові – одному з найбільш динамічних міст України.
Ми віримо в потенціал розвитку міста і цього нещодавно відкритого торговельного центру. Зараз наша увага зосереджена насамперед на завершенні будівельних робіт та привабленні до центру клієнтів за допомогою активного маркетингу і зміцненні існуючого переліку орендарів», – підкреслив генеральний директор Dragon Capital Томаш Фіала.
У прес-службі зазначили, що Victoria Gardens складається з двох основних торгових поверхів і двох парковок на 1500 автомобілів. Серед основних орендарів – Silpo, Foxtrot, Argo, New Yorker, LPP Group, Multiplex кінотеатр, розважальний центр Papashon і тренажерний зал King Fitness.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас