Порошенко: фінансування ЄБРР будівництва СЕС потужністю 34 МВт – ще один крок до енергонезалежності країни — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко: фінансування ЄБРР будівництва СЕС потужністю 34 МВт – ще один крок до енергонезалежності країни

Енергетика
521
Президент України Петро Порошенко вдячний Європейському банку реконструкції та розвитку (European Bank for Reconstruction and Development, ЄБРР) за організацію фінансування на EUR25,9 млн для будівництва СЕС потужністю майже 34 МВт у Вінницькій області.
ЄБРР виділив EUR25,9 млн на будівництво трьох сонячних електростанцій у Вінницькій області. Цей проект – ще один крок до енергонезалежності нашої держави. А також – нові робочі місця для 350 осіб, які будуть зайняті на будівництві, і ще 15-ти, зайнятих на обслуговуванні станції. Вдячний нашим партнерам за підтримку”, – повідомив Порошенко.
Як повідомлялося, 2 березня прес-служба ЄБРР повідомила, що банк організував групі Kness фінансування на EUR 25,9 млн для будівництва трьох сонячних електростанцій (СЕС) загальною встановленою потужністю 33,9 МВт у Вінницькій області. З цієї суми EUR18,5 млн складе кредит самого ЄБРР, ще EUR7,4 млн – кредит Фонду чистих технологій. Технічна допомога за проектом надана в рамках програми EU4Business.
Група Kness є великим EPC-контрактором, включає інжинірингову компанію “Подільський енергоконсалтинг”, реалізує інверторне обладнання, шафи збирання потужності, системи моніторингу генерації та опорні конструкції для сонячних панелей українського виробництва.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас