Ryanair попереджатиме пасажирів при купівлі квитків про ризики у зв'язку з Brexit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ryanair попереджатиме пасажирів при купівлі квитків про ризики у зв'язку з Brexit

Світ
416
Ірландський лоукостер Ryanair має намір з вересня почати продавати квитки із застереженням стосовно виходу Великобританії з Європейського Союзу, оскільки це може спричинити певні обмеження для авіакомпаній, які літають в Сполучене Королівство.
Про це повідомив директор компанії з маркетингу Кенні Джейкобс.
За його словами, Ryanair не очікує скасування рейсів в 2019 році у зв’язку з Brexit, але при цьому вважає, що ринок авіаперевезень дуже спокійно і благодушно відноситься до потенційних ризиків.
Прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мей запропонувала зберегти членство Великобританії в EASA – Європейському агентстві з безпеки польотів. Але, за словами Джейкобса, таке рішення – лише перший крок у потрібному напрямку, оскільки питання приналежності авіакомпаній та ліцензій на польоти в ЄС залишаються відкритими.
Раніше влада ЄС стверджувала, що британські авіакомпанії після Brexit зможуть продовжити роботу на континентальних маршрутах (наприклад, Мілан-Париж) при виконанні однієї із двох умов: розміщення штаб-квартири на території континентальної Європи або передача контрольного пакету акцій громадянам або компаніям ЄС.
При цьому перевезення за європейськими маршрутами є важливою складовою бізнес-моделі таких компаній, як easyJet і Ryanair.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас