Все ще шукаєте ідеальний подарунок до 8 березня? Вам допоможе Радабанк! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Все ще шукаєте ідеальний подарунок до 8 березня? Вам допоможе Радабанк!

Банківські метали
98
Кожна жінка любить дорогоцінні речі, які несуть в собі не тільки матеріальну вартість, а й емоційну складову. РАДАБАНК підібрав 2 неймовірні монети, що приносять удачу та дарують позитив. Такий подарунок змусить серце Вашої дорогої та коханої жінки битися трішки частіше й надовго запам`ятати саме Ваш подарунок на свято прекрасної половини людства.
Срібна монета амулет у формі вісімки 2018 року виготовлена ​​зі срібла 999,9 проби, вагою 62,2 грама й номіналом в 2 австралійських долара – це мовчазне побажання нескінченного щастя. У стародавній культурі Китаю дракон шанується як божественний символ сили, влади, багатства й удачі. Число вісім вважається надзвичайно щасливим, оскільки китайське слово «вісім» схоже на ієрогліф 发, що означає “щастя” або “гроші”. Число “вісім” також симетрично в різних площинах і, якщо його покласти на бік, нагадує математичний символ нескінченності. Тираж – 8 888 монет на весь світ.
Друга монета – “Завжди разом” більш зворушлива та романтична. Срібна монета 2018 року присвячена справжньому коханню – в цьому році монета “Завжди разом” прикрашена кольоровим зображенням парочки пінгвінів. Адже більшість видів пінгвінів знаходять свою половинку на все життя. Монету виготовлено зі срібла 999,9 проби, вага – 15,55 грам, номінал – 50 новозеландських центів.
Монети надані монетними двором в місті Перт. РАДАБАНК – єдиний в Україні офіційний постачальник ексклюзивних монет Австралії.
Вирішивши подарувати монети жінці на це чудове свято, не забудьте придбати на додаток до основного подарунку букет живих квітів, тоді Ваш жест буде найяскравішим!
Якщо залишилися питання, телефонуйте 0 800 500 999.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас