Вартість оренди площі під кафе в аеропорту "Бориспіль" на аукціоні зросла вчетверо - ФДМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вартість оренди площі під кафе в аеропорту "Бориспіль" на аукціоні зросла вчетверо - ФДМ

Фондовий ринок
1083
Вартість оренди площі в 315 кв. м в терміналі “D” Міжнародного аеропорту “Бориспіль” (Київ) в ході аукціону зросла вчетверо – до 1,48 млн грн з 359 тис. грн на місяць.
Про це повідомив виконуючий обов’язки керівника Фонду держмайна України Віталій Трубаров на своїй сторінці в мережі Facebook.
“Аеропорт “Бориспіль” б’є рекорди за вартістю оренди. Вчора (у п’ятницю – Ред.) фонд провів конкурс на оренду 315 кв. м в терміналі “D” під розміщення кафе. При початковій вартості в 359 тис. грн на місяць учасники аукціону зробили 221 крок і підвищили оренду до 1,48 млн грн. Таким чином, оренда 1 м коштує майже 4,7 тис. грн. Це також свідчення того, що вирішальну роль відіграє не стільки стартова ціна, скільки конкуренція під час аукціону і, звичайно, привабливість об’єкта”, – написав він.
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” є найбільшим в Україні із загальною займаною площею близько 1 тис. га. Має дві злітно-посадочні смуги: одну – завдовжки 4 тис. м, завширшки 60 м, другу – завдовжки 3,500 тис. м, завширшки 63 м. На його території розташовані чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас