МОЗ анулював ліцензію столичного медзакладу через незадекларовані території — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МОЗ анулював ліцензію столичного медзакладу через незадекларовані території

Казна та Політика
612
Міністерство охорони здоров’я України анулювало ліцензію на медичну практику комунального некомерційного підприємства “Консультативно-діагностичний центр” Деснянського району Києва через незадекларовані 3,5 тис. кв. м приміщень, повідомила прес-служба відомства.
На виконання рішення Деснянського райсуду Києва створена комісія для позапланової перевірки вказаного медзакладу щодо дотримання ним ліцензійних вимог до медичної практики, зокрема, щодо наявності документального підтвердження достовірності даних про приміщення, а також відповідності медпрацівників кваліфікаційним вимогам.
У повідомленні йдеться, що на незадекларованій території розташована більшість приміщень центру – хірургічне відділення, відділення малоінвазивних технологій, спеціального прийому, профілактики, функціональної та ультразвукової діагностики, жіноча консультація, антигіпертензивний центр, денні стаціонари, а також кабінети деяких лікарів.
Як зазначає МОЗ, “Консультативно-діагностичний центр” також не надав інформацію щодо мінімального переліку обладнання, необхідного для функціонування відділень і кабінетів, які розташовані на незадекларованих територіях.
МОЗ закликало столичну владу втрутитися в ситуацію, вжити необхідних заходів для безперебійного медичного забезпечення населення.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас