QIWI візьме участь у створенні блокчейн-платформи для безпілотних вантажних перевезень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

QIWI візьме участь у створенні блокчейн-платформи для безпілотних вантажних перевезень

Казна та Політика
117
У четвер, 1 березня, стартує pre-ICO SKYFсhain – першої операційної платформи для безпілотних вантажних перевезень на базі технології блокчейн. У розробці проекту бере участь QIWI Blockchain Technologies – «дочка» групи компаній QIWI.
За словами представника SKYFchain Іллі Родіна, QIWI буде відповідати за написання коду, у той час як SKYFchain надасть кошти на створення платформи. Для цього буде проведено первинне розміщення токенів SKYFT з метою в $5 — $30 млн. В рамках пресейла організатори хочуть залучити $1 млн.
Як кажуть в SKYFchain, основними користувачами платформи будуть логістичні компанії, які зможуть доставляти свої товари у віддалені регіони, де виступають альтернативою або дорогі рейси вертольотів, або довге і ненадійне перевезення вантажів по бездоріжжю.
Крім того, вантажними безпілотниками цікавляться представники сільськогосподарської індустрії, які могли б використовувати дрони для запилення посівів хімікатами.
Як йдеться в white paper SKYFchain, платформа є загальнодоступною для всіх учасників ринку і дозволяє здійснювати логістичні схеми і фінансові розрахунки будь-якої складності в токенах SKYFT. Всього буде випущено 1,2 млрд токенів SKYFT. Pre-ICO триватиме до 31 березня, і після його завершення ціна токена SKYFT складе $0.65 за одиницю.
SKYFchain є підрозділом компанії SKYF, яка займається розробкою і виробництвом безпілотників вантажопідйомністю до 250 кг і дальністю польоту до 350 км (при навантаженні 50 кг). Розробник платформи SKYFТОВ «Дослідно-конструкторське бюро «Авіарішення», створене групою російських інвесторів.
В даний час SKYF має кілька дослідних зразків вантажних безпілотників, які проходять випробування. Планується, що серійне виробництво буде запущено протягом трьох років.
За матеріалами:
Forklog
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас