Під Києвом чиновників з валізою грошей спіймали на хабарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Під Києвом чиновників з валізою грошей спіймали на хабарі

Кримінал
1026
У Київській області співробітники військової прокуратури затримали двох чиновників, які отримали хабар у розмірі 1,3 млн гривень за земельні махінації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генпрокурор Юрій Луценко.
«Поки деякі скаржаться, що через сніг неможливо доїхати на роботу, військова прокуратура затримала в Київській області «земельних махінаторів» на хабарі понад мільйон гривень у валізі», – написав голова ГПУ.
За словами Луценка, затриманий голова Поліської районної держадміністрації Київської області, його заступник, а також державний кадастровий реєстратор Держгеокадастру в Іванківському районі. Вони вимагали і отримали від голови правління однієї з місцевих громадських організацій хабар у розмірі 1,3 млн гривень за сприяння у передачі в оренду земельних ділянок, загальною площею понад 300 га, в Поліському районі Київської області.
«Цікаво, що зазначені земельні ділянки належать або власникам, які офіційно померли і не мають спадкоємців, або особам, місце знаходження яких зараз невідомо», – додав генпрокурор.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас