Модель ринку землі вже готова - Данилюк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Модель ринку землі вже готова - Данилюк

Аграрний ринок
738
Міністр фінансів України Олександр Данилюк назвав кілька пріоритетних напрямів на 2018 рік. Одним з них є земельна реформа, модель якої вже готова.
Про це міністр повідомив під час 14-й щорічній інвестиційній конференції, організованій компанією Dragon Capital 1 березня в Києві.
“У нас є модель [земельної реформи – ред.], питання тільки, коли її починати. Потрібно зрозуміти правильну тональність”, – сказав Данилюк.
За його словами, цей процес має розпочатися з правильної комунікаційної кампанії.
“Це дозволить подолати негативний опір у суспільстві, яке наростало роками. Потрібно коректно людям, які роками чули про негатив, пояснити всі плюси введення ринку землі”, – пояснив міністр.
У свою чергу посол Європейського Союзу Хьюг Мінгареллі зазначив “колосальний потенціал” українських земель, назвавши їх кращими в Європі. Він також наголосив на важливості проведення земельної реформи та відкриття ринку землі.
До літа 2017 року земельна реформа в Україні була одним з ключових умов надання наступного траншу Міжнародного валютного фонду (МВФ). Однак в липні Фонд виключив цю вимогу з меморандуму з Україною.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас