У компанії Уніка починаються весняні знижки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У компанії Уніка починаються весняні знижки

Особисті фінанси
60
З 1 по 7 березня 2018 року в усіх офісах Страхової компанії «Уніка» клієнти можуть отримати знижку 10% при добровільному страхуванні:
  • цивільної відповідальності власників наземного транспорту (ДЦВ)*
  • квартир і відповідальності перед сусідами*.
    Придбання договору ДЦВ в Уніка дозволяє клієнтам, які опинилися винною стороною в ДТП, мати додатковий фінансовий захист. Ліміт відповідальності перед іншими учасниками події може бути збільшений до 1 млн. грн, в той час як ОСЦВ (обов’язкове страхування цивільної відповідальності власників наземного транспорту) гарантує страхове відшкодування тільки до 100 тис. грн.**
    Експрес-страхування квартир в компанії «Уніка» дозволяє застрахувати житло і відповідальність перед сусідами без огляду і без складання переліку майна. Оплачувати таке страхування зручно щомісяця рівними частинами, а компенсація в разі збитку буде виплачена за спрощеною процедурою – всі документи можна подати електронною поштою без візиту в офіс страхової компанії. Також, якщо очікуваний розмір збитку не більш 50 тис. грн, Уніка зробить виплату без підтверджуючих документів про настання страхового випадку з державних органів.
    Знижка діє у всіх офісах Страхової компанії «Уніка» з 1 по 7 березня 2018 року.
    Страхова компанія «Уніка» завжди якісно і своєчасно виконує свої зобов’язання перед клієнтами, дисципліновано і без затримок врегулює страхові випадки і здійснює виплати страхових відшкодувань. Середня щоквартальна сума страхових виплат Уніка становить 150 млн. грн.
За матеріалами:
Уніка
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас