Apple відкриє 2 клініки для співробітників у Каліфорнії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple відкриє 2 клініки для співробітників у Каліфорнії

Фондовий ринок
227
Apple Inc. відкриє дві клініки первинної медико-санітарної допомоги для співробітників в окрузі Санта-Клара, штат Каліфорнія, де розташований кампус компанії, повідомляє CNBC з посиланням на джерела, знайомі з планами Apple.
Клініки під назвою AC Wellness почнуть роботу цієї весни. Їх веб-сайт acwellness.com був запущений без анонсування, через нього Apple шукає лікарів, молодший медперсонал і фахівців зі здорового способу життя, які допоможуть розробити відповідні програми для співробітників.
За словами джерел CNBC, Apple має намір протестувати роботу клінік на співробітниках і, якщо проект виявиться успішним, розгорнути широку мережу таких закладів для споживачів в США на додачу до зростаючого спектру продуктів, програм та послуг для турботи про здоров’я.
Проблеми охорони здоров’я в США змушують компанії шукати нові способи забезпечити необхідний мінімум медичних послуг своїм співробітникам. В кінці січня Amazon.com Inc., JPMorgan Chase & Co. і Berkshire Hathaway оголосили про створення незалежної технологічної компанії для надання медичних послуг працівникам в США і членам їхніх сімей.
За даними Центрів контролю і профілактики захворювань США, щорічно 69 млн людей не виходять на роботу через хворобу, що знижує ВВП на $260 млрд на рік.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас