Walt Disney розширить свій парк розваг в Парижі за 2,5 мільярда доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Walt Disney розширить свій парк розваг в Парижі за 2,5 мільярда доларів

Фондовий ринок
345
Компанія Walt Disney сьогодні, 27 лютого, оголосила про інвестування 2,5 мільярда доларів на свій парк розваг в Парижі, які будуть використані для його розширення. Про це повідомляє Reuters.
Головний виконавчий директор компанії Роберт Ігер оголосив про це після зустрічі з президентом Франції Еммануелем Макроном в Парижі.
У Діснейленді створять три нові зони, які будуть засновані на супергероях всесвіту Marvel, на анімаційному фільмі “Холодне серце” та всесвіті “Зоряні війни”. Очікується, що вони запрацюють у 2021 році.
“План розширення є одним з найбільш амбіційних проектів розвитку Діснейленду в Парижі з моменту його відкриття в 1992 році і підкреслює прихильність компанії довгострокового успіху в Європі”, – сказав Ігер.
Діснейленд в Парижі – найвідвідуваніший тематичний парк в Європі. Він розташований на ділянці площею 2230 гектарів приблизно в 32 кілометрах на схід від Парижа.
З моменту створення парку в 1992 році через турнікети пройшло понад 320 мільйонів відвідувачів. Парк складає 6,2% від усього туристичного доходу у Франції та створює робочі місця для 16 тисяч людей.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас