Укрзалізниця залучить кредитні кошти для добудови мосту в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрзалізниця залучить кредитні кошти для добудови мосту в Києві

Кредит&Депозит
418
Для завершення будівництва залізнично-автомобільного мосту через Дніпро в Києві потрібно ще 1,2 млн грн. В “Укрзалізниці” розглядають можливість залучення кредитних коштів.
Про це заявив заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк, повідомляється на сайті транспортного відомства.
«Укрзалізниця» розглянула можливість залучення кредитних коштів для завершення робіт з будівництва залізнично–автомобільного мосту через р. Дніпро в м. Києві разом з підходами, введення його в експлуатацію та передачу на баланс КМДА разом із зобов’язаннями за кредитом», – заявив Лавренюк.
За його словами, зараз рівень будівельної готовності становить 82,4%. Лавренюк повідомив, що для завершення робіт за проектом добудови автомобільної складової мосту необхідно близько 1 150 238 тис. грн.
«Ми повинні в найкоротший термін добудувати незавершені складові споруди комплексу і передати автомобільну складову мостового переходу на баланс КМДА», – підкреслив чиновник.
За результатами наради в Мінінфраструктури з питань фінансування будівництва мосту вирішено підготувати пропозиції з точними розрахунками і дорожньою картою для подальшого обговорення питання з потенційними кредиторами.
У нараді взяли участь представники Київської міської державної адміністрації, «Київавтошляхміст», КК «Київавтодор», ПАТ «Укрзалізниця».
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас