Німецька Pоlipol може побудувати у Львівській області завод з випуску м'яких меблів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецька Pоlipol може побудувати у Львівській області завод з випуску м'яких меблів

Фондовий ринок
510
Німецька компанія Pоlipol може побудувати у Львівській області підприємство з виробництва м’яких меблів на 1 тис. робочих місць, повідомляється на сайті Львівської облдержадміністрації.
Відповідні плани були озвучені в ході зустрічі німецьких інвесторів з головою Львівської облдержадміністрації Олегом Синюткою.
“Більш ніж 80 нових виробництв відкрили торік в області, ми активно інвестуємо кошти в інфраструктуру, це дороги, соціальна інфраструктура. Також Львівщина є найкращою з точки зору експорту. Якщо ви вирішите інвестувати у Львівську область, ми забезпечимо всі умови, щоб ви почувалися комфортно”, – цитує прес-служба О. Синютку.
Як зазначив представник компанії Polipol в Україні Герберт Вітвер, реалізація проекту може тривати від року до чотирьох років, і на кінцевому етапі планується створення 1000 робочих місць.
“Нам потрібна земельна ділянка площею 20 га. Також важлива освіта, ми готові навчати працівників і створити умови, щоб працівники не мігрували. Заробітна плата, яку ми готові пропонувати – 500-600”, – зазначив Г. Вітвер.
У відповідь О. Синютка зазначив, що на Львівщині достатньо земельних ділянок великої площі, і ознайомив з діючими підприємствами області – “Леоні”, “Бадер”, “Фуджикура”, які успішно розвиваються.
За словами голови облдержадміністрації, в області достатньо робочої сили, а також технічних навчальних закладів, де готують кваліфікованих робітників.
“Зокрема, це “Львівська політехніка”, і це найкращий університет Східної Європи, а взагалі на території області 125 тис. студентів, з них 20% – це технічні фахівці”, – зазначив Олег Синютка.
Сторони прийняли рішення ознайомитися з земельними ділянками в регіоні та визначити можливі варіанти розташування майбутнього підприємства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас