Індустріалбанк пройшов конкурсний відбір Держказначейства України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Індустріалбанк пройшов конкурсний відбір Держказначейства України

Особисті фінанси
27
Індустріалбанк увійшов до числа восьми банків, які будуть залучені до касового обслуговування розпорядників і одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками Держказначейства в 2018-2020 роках.
21 грудня 2017 року в Міністерстві юстиції України зареєстровано наказ Мінфіну України № 1550/31418. Ним затверджено Перелік банків України та умов, на яких банки залучатимуться до касового обслуговування розпорядників та одержувачів бюджетних коштів та інших клієнтів з видачі готівки за чеками органів Державної казначейської служби України в 2018-2020 рр. Гранична вартість на вищевказане обслуговування становить 0,5% від суми виданої готівки.
«Державна казначейська служба висуває жорсткі вимоги до банків, які залучаються до касового обслуговування за чеками Держказначейства. Ми успішно пройшли конкурсний відбір завдяки стабільності, прозорості роботи, а також чіткому виконанню законодавства і всіх вимог регулятора», — зазначив Михайло Букрєєв, Голова Правління Індустріалбанку.
Крім Індустріалбанку до Переліку банків також увійшли Приватбанк, Укрексімбанк, Укргазбанк, Ощадбанк, банк “Восток”, банк “Південний” та Мотор-банк.
За матеріалами:
Індустріалбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас