Онлайн-калькулятор порахує українцям можливу економію на електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайн-калькулятор порахує українцям можливу економію на електроенергії

Енергетика
16427
При комплексному підході можна заощадити до 50% сімейних витрат на електроенергію. Для економії коштів необхідно використовувати двозонний лічильник електроенергії, LED-лампи та “розумні” розетки з таймерами.
Двозонний лічильник дозволяє платити в 2 рази менше за електроенергію з 23:00 до 07:00. LED-лампи до 9 разів економічніші за старі лампи розжарювання. А “розумні” розетки дозволяють запрограмувати автоматичне вмикання і вимикання електроприладів у найбільш зручний і вигідний час. Також рекомендується використовувати електроприлади з високим класом енергоефективності.
Щоб швидко порахувати, скільки ж коштів сім’я може заощадити на електроенергії за місяць або рік, можна скористатися онлайн-калькулятором енергоефективності на сайті ДТЕК ЕСКО за адресою: https://dtek-esco.com/calc.
Онлайн-калькулятор порахує українцям можливу економію на електроенергії
У калькуляторі достатньо вибрати електроприлади, які ви використовуєте вдома, за необхідності уточнити їх потужність і час використання. А внизу відразу з’являється результат: скільки ви витрачаєте на електроенергію зараз і скільки можете економити при комплексному підході за місяць, за рік, через 5 і 10 років.
“Ми хочемо зробити енергозбереження доступним для більшої кількості людей. Починати потрібно з простого підрахунку, скільки ми споживаємо і витрачаємо на енергію, і скільки можемо заощадити”, – розповів директор ДТЕК ЕСКО Євген Бушма.
Такий підрахунок дозволить визначити, наскільки вигідно купувати двозонний лічильник, LED-лампи та розетки з таймерами, і як швидко вони окупляться. Замовити прилади для економії можна в наборах Розумний WATT разом з послугою швидкого встановлення двозонних лічильників електроенергії.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас