Апеляційний суд підтвердив правомірність штрафу для підприємства енергетичної сфери в 15 млн гривень, - ДФС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Апеляційний суд підтвердив правомірність штрафу для підприємства енергетичної сфери в 15 млн гривень, - ДФС

Фондовий ринок
181
Офіс великих платників податків Державної фіскальної служби констатує, що Апеляційний суд підтвердив правомірність застосування штрафних санкцій для підприємства енергетичної сфери в сумі майже 15 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні офісу в соціальній мережі Facebook.
Посадовими особами Офісу великих платників податків ДФС за результатами проведеної камеральної перевірки, встановлено порушення своєчасності перерахування до бюджету узгоджених податкових зобов’язань з податку на прибуток підприємств за I квартал 2016 і прийнято рішення про застосування штрафних фінансових санкцій в сумі майже 15 млн гривень.
Апеляційний суд підтримав законне рішення офісу у справі про донарахування підприємству енергетичної сфери майже 15 млн гривень.
Відповідно до Податкового кодексу України, платник податків зобов’язаний самостійно сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем ​​відповідного граничного терміну, передбаченого цим Кодексом для подання податкової декларації.
Зазначається, що в разі якщо платник податків не сплачує узгоджену суму грошового зобов’язання протягом термінів, визначених цим Кодексом, такий платник податків притягується до відповідальності у вигляді штрафу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас