Пропозиції "Кредобанку" отримали найвищі відзнаки рейтингу "Prostobank Awards-2017" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Пропозиції "Кредобанку" отримали найвищі відзнаки рейтингу "Prostobank Awards-2017"

Світ
166
Іпотечні кредити для купівлі нерухомості на вторинному ринку, бланкові овердрафти та депозит “Стандарт on-line” для бізнесу отримали перші місця у рейтингу найкращих банківських продуктів “Prostobank Awards-2017” від агентства “Простобанк Консалтинг”. Окрім того, програма “Комфорт” для бізнесу посіла третє місце в номінації “Найкращі пропозиції з розрахунково-касового обслуговування 2017 року” цього ж рейтингу.
При визначенні переможців рейтингу в номінації “іпотека” враховувалися реальна ставка кредитування, мінімальний аванс та максимальний розмір і термін кредиту, в номінації “овердрафт для бізнесу” – реальна ставка, максимальний ліміт, мінімально можливий термін роботи організації та максимальна сума кредиту, в номінації “депозити” – відсоткова ставка, мінімальна сума, періодичність виплати відсотків та походження капіталу банку.
У лютому 2018 року “Кредобанк” також зберіг провідні позиції у рейтингах експертної та медіа-спільноти. Так, банк посів восьме місце у рейтингу надійності та життєздатності українських банків від видання Mind.Ua, складеному на основі результатів роботи українських банків у 2017 році, та шосте місце у рейтингу найнадійніших банків від Інтернет-журналу ринку страхових послуг “Форіншурер” . Окрім того, голова правління банку Ґжеґож Шатковскі був визнаний найуспішнішим банкіром-іноземцем України за версією ділового порталу UBR.Ua.
«На сьогодні “Кредобанк” пропонує одні з найвигідніших на ринку умови іпотечного кредитування, овердрафтів для малого бізнесу, депозитів та розрахунково-касового обслуговування підприємств. Нам особливо приємно, що відзначення у рейтингах підтвердило успіх поєднання надійності європейського банку та привабливих цінових пропозицій для сервісу», – говорить перший заступник голови правління ПАТ “Кредобанк” Дам’ян Раґан.
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас