Що Ви отримаєте з Mastercard Platinum від Радабанк? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що Ви отримаєте з Mastercard Platinum від Радабанк?

Особисті фінанси
42
У сучасному світі банківська карта класу VIP є одним з найпоширеніших та популярних фінансових продуктів, що надають своєму власнику безліч переваг. Свобода, фінансова незалежність, мобільність – це далеко не повний список тих переваг, які може подарувати Mastercard Platinum від Радабанк своїм власникам.
Наприклад, купуючи карту Mastercard Platinum від Радабанк у форматі пакету «Преміум – все враховано» Ви отримуєте карту Priority Pass, яка відкриває безліч комфортних функцій для свого власника. Даний продукт особливо цікавий людям, яким доводиться здійснювати безліч перельотів. Одним з найбільш неприємних факторів, який доводиться терпіти мандрівникам – це час очікування свого рейсу в аеропорту. Карта Priority Pass, «відкриває двері» в lounge зони найкращих міжнародних аеропортів.
Преміальне обслуговування Радабанк включає в себе все, що необхідно кожному особливому клієнту. І якщо у Вас виникли питання або Ви хочете замовити свою карту VIP з фантастичними привілеями, просто наберіть номер 067 653 30 30 і Ваш персональний банкір надасть всю необхідну інформацію.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас