Ідея Банк планує збільшити обсяг кредитування фізосіб на 18% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк планує збільшити обсяг кредитування фізосіб на 18%

Кредит&Депозит
55
Наглядовою радою Ідея Банку затверджено стратегію розвитку банку на 2018 – 2020 роки, якою передбачено збільшення обсягу кредитування фізосіб на 18% у 2018 році.
Відповідно до стратегії, пріоритетними напрямками розвитку Ідея Банк у 2018 році є кредитування готівкою та випуск кредитних карт, а також розвиток віддалених каналів продажів, зокрема, онлайн – сервісів, і підвищення їх ефективності. Також банк планує збільшити обсяги кредитування МСБ у два рази.
Обсяг кредитування фізосіб буде збільшений за рахунок розширення каналів продажів, виходу на нові клієнтські сегменти та розвитку продуктової лінійки. У 2017 році Ідея Банк випустив 35 тис. кредитних карт, у 2018 році банк має намір збільшити випуск таких карт у півтора рази. У цілому в 2017 році Ідея Банк наростив обсяг продажів кредитних продуктів у 1,4 рази.
«У поточному році Ідея Банк планує запустити ряд нових продуктів. Зокрема, банк розробляє новий продукт home equity, який передбачає кредитування під заставу нерухомості. На сьогоднішній день ми маємо достатньо досвіду і компетенцій для впровадження такого продукту. Знаємо, як утримувати ризики на прийнятному рівні і робити продукти цікавими для споживачів. У полі зору знаходиться й автокредитування, в якому ми маємо гарний досвід, але чекаємо на активізацію ринку», – сказав голова Правління Ідея Банк Михайло Власенко.
Власна регіональна мережа банку налічує 82 відділення, які покривають усі обласні центри України. Ідея Банк співпрацює з десятьма банками-партнерами та здійснює продажі через більш ніж 2,4 тис. партнерських торгових точок.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас