Німеччина депортувала на батьківщину 65 громадян Грузії, які порушили умови безвізового перебування в ЄС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німеччина депортувала на батьківщину 65 громадян Грузії, які порушили умови безвізового перебування в ЄС

Світ
324
Понад 60 громадян Грузії були видворені напередодні з Німеччини на батьківщину, повідомляють в середу грузинські ЗМІ.
У консульстві Грузії в Німеччині заявляють, що була здійснена чергова реадмісія, в рамках якої з ФРН в Грузію відправили 65 грузинських громадян, які порушили умови безвізового перебування на території Євросоюзу, повідомили ЗМІ.
Відзначається, що реадмісія стосувалася громадян Грузії, які останнім часом перебували на територіях федеральних земель Північний Рейн-Вестфалія та Баден-Вюртемберг.
Тим часом, грузинська телекомпанія “Руставі-2” повідомляє, що серед депортованих, імовірно, є громадяни, які виїхали до Німеччини ще до того, як був введений безвізовий режим з країнами Шенгенської зони.
За даними телекомпанії, в серед них опинилися громадяни, які мають дружину чи чоловіка – громадян Німеччини, а також чиї діти народилися в період їх проживання в ФРН.
Телекомпанія зазначає, що один з депортованих напередодні грузинських громадян написав у соціальній мережі, що в Німеччині проживав два роки разом з сім’єю. За його словами, поліцейські прибули до них додому о шостій ранку і без пояснень відправили прямо в аеропорт з метою депортації.
Як повідомляє “Руставі-2”, за інформацією грузинів, які проживають в Німеччині, можливо, в найближчі дні можуть депортувати з країни понад 500 громадян Грузії, оскільки в судах розглядають справи в прискореному порядку.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас