Піреус Банк розпочав кредитування сільгосппідприємств із використанням аграрних розписок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Піреус Банк розпочав кредитування сільгосппідприємств із використанням аграрних розписок

Кредит&Депозит
34
Cума за таким кредитом складає від 1 до 5 млн.грн.
Піреус Банк запровадив новий продукт — «кредитування сільгосппідприємств із використанням аграрних розписок», що передбачає спрощений доступ малих та середніх с/г підприємств до фінансових ресурсів під заставу майбутнього сільськогосподарського врожаю.
Аграрна розписка розширює цикл фінансування та є безпечним інструментом, при цьому, земля не виступає заставним майном. До того ж, відносини між клієнтом і банком є прозорими, а процедуру оформлення максимально здешевлено порівняно з традиційними кредитними інструментами.
За умовами Піреус Банку, сума за таким кредитом складає від 1 до 5 млн.грн., строком кредитування до одного року, прийняття рішення триває 5 днів.
«Аграрні розписки сприятимуть реалізації потенціалу аграрного сектору України. Піреус Банк ще минулого року долучився до проекту Міжнародної фінансової корпорації (IFC), покликаного сприяти впровадженню цього інструменту на ринку України. Окрім очевидних плюсів, є ще одна цінна користь – це реєстр аграрних розписок, що свого роду, може виступати кредитною історією сільгосппідприємств, адже у ньому зазначена вся необхідна інформація про позичальника. Тож, зважаючи на вищезазначене ми дуже сподіваємося, що завдяки аграрним розпискам виробництво сільгосподарської продукції в Україні зросте удвічі, або й втричі», – прокоментував голова правління Піреус Банку Сергій Наумов.
За матеріалами:
Піреус Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас