Бессарабський ринок у Києві здаватиме торгові місця через Prozorro — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бессарабський ринок у Києві здаватиме торгові місця через Prozorro

Казна та Політика
328
Комунальне підприємство “Бессарабський ринок” (Київ) з ​​19 лютого 2018 року запроваджує процедуру здачі в оренду торгових місць через електронні аукціони Prozorro.Sale і Е-Тендер.
“Переможець торгів, проведених за допомогою Prozorro.Sale і електронного майданчика Е-Тендер, отримає можливість укладення договору оренди на три місяці. КП “Бессарабський ринок” став першим в Україні, що зважився на такий крок. Новий підхід знизить корупційні ризики, допоможе місцевим виробникам реалізовувати продукцію без пошуку додаткових посередників”, – йдеться в повідомленні КП на офіційній сторінці в Facebook.
Як повідомила прес-служба Бессарабського ринку, готуються до реставрації будівлі ринку: у 2017 році підприємство розрахувалося з боргами в сумі близько 3 млн грн, що дозволило перейти до вказаних робіт.
“Ми почали відпрацьовувати пропозиції по реставраційних роботах на ринку, але це питання потребує детального аналізу, оскільки будівля Бессарабського ринку є архітектурною пам’яткою міста”, – цитує прес-служба директора КП Миколу Ковальчука.
За його словами, заборгованість перед містом, яка становила близько 2 млн грн, підприємство виплачувало майже три роки.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас