Tesla побудує сховища електроенергії Powerpack в Нью-Йорку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Tesla побудує сховища електроенергії Powerpack в Нью-Йорку

Технології&Авто
705
Якщо Комісія Нью-Йорка з громадських послуг прийме комерційну пропозицію Tesla, в енергомережі міста з’являться системи зберігання енергії Powerpack на 4 МВт/8 МВт*год, пише Electrek.
Con Edison, найбільша енергетична компанія Нью-Йорка, може почати співпрацю з Tesla. Згідно з комерційною пропозицією, представленою в Комісію Нью-Йорка з громадських послуг, Tesla зобов’язується створити, встановити і обслуговувати системи зберігання електроенергії Powerpack потужністю і продуктивністю 4 МВт/8 МВт*год.
Якщо після закінчення трирічного випробувального періоду батареї доведуть свою ефективність, Tesla може обладнати ними всю енергомережу Нью-Йорка і його передмість. Перший проект обійдеться Con Edison в $5,6 млн, але дуже швидко повністю окупиться, оскільки буде приносити власникам по $700 000 економії щорічно.
Tesla вже починає реформувати енергетичний ринок в різних країнах світу. Найвідоміші проекти запущені в Австралії і Пуерто-Ріко. Рішення влади Нью-Йорка може вивести бізнес компанії на новий рівень, надавши Tesla можливість поставляти Powerpack для найважливіших об’єктів інфраструктури в США.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас