Представлено дерев'яний електровелосипед з автобалансуванням (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представлено дерев'яний електровелосипед з автобалансуванням (відео)

Технології&Авто
1073
Словенські дизайнери створили дерев’яний електровелосипед під назвою Big Buddy Bike. Щоб отримати його, необхідно зробити внесок на Kikstarter в розмірі $3400, що відповідає ціні вживаного автомобіля, пише New Atlas.
У Словенії створили дерев’яний електровелосипед, який здатний автоматично балансуватися. Творці вважають його новим видом міського транспорту, в якому поєднуються екологічність, комфорт, швидкість і унікальний дизайн.
Big Buddy можна використовувати як звичайний балансувальний велосипед або, поставивши ноги на підставки, — як електричний скутер. Велосипед розвиває максимальну швидкість 25 км/год, живиться від знімного літій-іонного акумулятора і має запас ходу 48 км. Щоб повністю зарядити його, знадобиться від трьох до чотирьох годин.
За доплату в $200 велосипед може мати унікальний малюнок на дерев’яній рамі, що нагадує деку гітари. В ній також передбачено місце для зберігання — під подовженим сидінням, яке вміщує двох осіб.
Важить модель близько 30 кг і може витримати максимальну вагу 140 кг. Крім того, якщо господар забув, де припаркувався, він може дізнатися місцезнаходження велосипеда за допомогою смартфона через систему відстеження Chipolo.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас