У 2017 році "Kredobank" видав понад 5 мільярдів гривень кредитів для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2017 році "Kredobank" видав понад 5 мільярдів гривень кредитів для бізнесу

Кредит&Депозит
89
“Кредобанк” збільшує кредитування українських підприємств. За 2017 рік банк видав клієнтам малого, середнього та корпоративного бізнесу більш як 5,016 мільярда гривень, що на 36% більше порівняно з 2016 роком.
Протягом минулого року “Кредобанком” було надано понад 3 мільярди гривень кредитів корпоративним клієнтам та майже 2 мільярди гривень кредитів для малих та середніх підприємств України. У 2017 році банк підписав кредитну угоду з Німецько-Українським фондом, яка дозволила отримати 100 мільйонів гривень на пільгове кредитування МСБ, а також брав участь у регіональних програмах підтримки конкурентоспроможності місцевого бізнесу у Львівській, Житомирській областях та у Києві, які передбачають компенсацію частини відсотків за кредитами за рахунок місцевих бюджетів. Окрім того, “Кредобанк” протягом року надавав і продовжує надавати пільгові кредити для соціальних підприємств за спільною програмою з Western NIS Enterprise Fund.
“В той час, коли в Україні тривають дискусії щодо відновлення кредитування бізнесу, “Кредобанк” вже активно кредитує українські підприємства, пропонуючи як привабливі стандартні умови кредитів, так і широкі можливості отримання кредитів за пільговими ставками або компенсації відсотків за ними, – говорить перший заступник голови правління ПАТ “Кредобанк” Дам’ян Раґан.Ключовими напрямками нашої роботи у 2018 році стануть збільшення обсягів кредитування підприємств та розширення спектру кредитних пропозицій, а також створення нових програм пільгового кредитування з міжнародними фінансовими організаціями”.
Нині “Кредобанк” надає повний спектр послуг з обслуговування та кредитування малого, середнього та великого бізнесу у всіх регіонах України. Ключовим пріоритетом для банку є кредитування малих аграрних підприємств, які у 2017 році отримали майже 760 мільйонів гривень фінансування. Банк надає бізнесу кредити у гривні та іноземній валюті на привабливих умовах, а також є одним із небагатьох учасників ринку, що пропонує кредити у польських злотих. За свою роботу з бізнесом “Кредобанк” у 2017 році посів 2-ге місце у номінації “Найкращий продукт для МСБ” та 4-те місце у номінації “Краща цінова пропозиція для МСБ” у рейтингу “Найкращий банк для малого і середнього бізнесу” від журналу “Бізнес”, а також 2-ге місце у номінації у номінації “Опора МСБ” щорічного рейтингового дослідження “Фінансовий Оскар 2017” від журналу “Бізнес”
За матеріалами:
Кредобанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас