Українці розповіли, за що люблять свою роботу (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Українці розповіли, за що люблять свою роботу (інфографіка)

Особисті фінанси
2087
Для 78% опитаних українців пошук роботи пов’язаний з проблемами і труднощами. Лише кожен п’ятий працевлаштувався без проблем.
У кожного робота викликає різні емоції. Більшість опитаних українців наголосили, що робота асоціюється з позитивними емоціями. Щоправда за останні півтора роки позитивно налаштованих стало на 14% менше. Так, минулого року таких було 67%, зараз — 53%, пише The Point.

За словами фахівців, почуття задоволеності собою, що раніше було на першому місці, пересунулося на третє. Тепер лідирує почуття стабільності і безпеки. Далі йде спокійна совість.
Останнім часом українці скаржаться на відсутність підвищення заробітної плати. Водночас фактор кар’єрного росту втратив позиції.
За результатами опитування, в офісах накопичується апатія і розгубленість через те, що ситуація не поліпшується.
Українці розповіли, за що люблять свою роботу (інфографіка)
Респонденти назвали рецепт поліпшення емоційної складової – підвищення заробітної плати. Крім того, на позитивні емоції українських працівників впливає просування по кар’єрних сходах і можливість вибору робочого графіка.
Фахівці наголошують, що поки позитивний настрій на роботу у українських працівників переважає. Однак його перевага перед негативом зменшується з року в рік. Тих, хто готовий звільнитися з роботи через негативні емоції, у 2,5 рази більше, ніж тих, хто вирішив з ними змиритися.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас