Новий рекорд: право на розміщення МАФу у Києві продали за 840 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий рекорд: право на розміщення МАФу у Києві продали за 840 тис. грн

Казна та Політика
1145
У Києві встановили новий рекорд на біржових торгах за право розмістити точку пересувної торгівлі. За право розмістити точку на метро “Арсенальна” підприємець готовий заплатити 840 тисяч гривень. Про це у Facebook повідомив Дмитро Білоцерковець.
Площа торгової точки — 4 квадратні метри, функціональне призначення — “швидке харчування”.
Це єдина продана точка пересувної торгівлі на метро “Арсенальна”. Підприємець вже заплатив місту за півроку, а саме 420 тисяч гривень.
Білоцерковець нагадав, що Київ поки що єдине місто в Україні, де при визначенні того, хто отримує право розміщувати пересувну точку торгівлі, використовується принцип чистої монетизації.
Як відомо, 1 лютого міська влада дала власникам тимчасових споруд у “містечку МАФів”, який виник на початку Андріївського узвозу, місяць, щоб оформити договірні відносини з балансоутримувачем і перемістити свої торгові місця на Алею художників.
Строк на переселення — до 1 березня. Через місяць торгові засоби, які залишаться у зазначеному “трикутнику”, КП “Київблагоустрій” демонтує.
Зазначимо, на ділянці від Андріївського узвозу до фунікулера, де художники продають свої роботи, облаштована Алея художників з новими місцями для торговців в одному стилі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас